İleti Yönetim Sistemi Nedir?

sesli mesaj grafik resmi 1 Aralık 2020 itibarı ile tüm ticari elektronik iletilerin izinlerinin tutulacağı sistemdir. Bu tarihe kadar sisteme girilmeyen izinler geçersiz sayılacaktır. Burada terimlerden en önemlisi Ticari SMS kavramıdır. Ticari sms nedir? Firmaların markalarını, ürün veya hizmetlerini tanıtma ve müşteri tutundurma çalışmaları kapsamında mevcut yada olası müşterilerine gönderdikleri elektronik iletilere denir. Buradaki ticari ileti kapsamına giren kanallar arasında en dikkat edilen ve denetlenenler sms yani kısa mesaj bildirimleridir.
Bundan sonra SMS Gönderme işlemleri yapılırken gidecek smsler öncelikle ileti yönetim merkezindeki onay kontrolunden geçecek , onay varsa sms gidecek yoksa gitmeyecek.
1 Aralık 2020 tarihinden itibaren alıncak sms onayları ve ret işlemleri ileti yönetim sistemi üzerinden anlık güncellencektir.

HİZMET SAĞLAYICILAR İÇİN İYS

İleti Yönetim Sistemi ile müşterilerinizin ticari elektronik ileti izinlerini güvenle ve kolayca yönetebilirsiniz!

İZİN YÖNETİMİ

İleti Yönetim Sistemi'ne kayıt olup mevcut izinlerinizi bir defa ekledikten sonra iletişim onaylarına ilişkin tüm süreci hızlı ve kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.

Onay ve Ret BİlDİRİMİ

Müşterilerinizin onay ve ret bildirimlerini farklı kanallardan kolayca toplayabilir, işletmenize ait markalarınız için bu izinleri ayrı ayrı yönetebiliriniz.

İLETİ YÖNETİMİ HİZMETLERİ

Tüm hizmet sağlayıcılar İYS’yi Temel Hizmetler kapsamında mevzuatın zorunlu kıldığı tüm işlevler için ücretsiz olarak kullanabilirler.

İZİNLERE HUKUKİ DAYANAK

İleti Yönetim Sistemi'ne yüklenen veya İleti Yönetim Sistemi aracılığıyla alınan tüm onay/ret bildirimleri zaman damgasıyla işaretlenir. Böylece izinlerinizin varlığı hukuki olarak geçerlilik kazanır.

Sesli Anket

sesl anket grafik resmi Belli bir plana göre hazırlanmış olan soruları telefonda tuşlama yöntemi ile cevaplanmasını sağlayan Telediyalog sistemidir. Telediyalog sesli anket yöntemi günümüzde siyasi partilerin , belediyelerin , hastanelerin , özel kurs ve dershanelerin kullandığı bir yöntemdir.

Örnek Referanslar

AKP SEÇİM ANKETİ

CHP SEÇİM DESTEĞİ

BULGARİSTAN SEÇİMLERİ

DERNEK

METRO TURİZM

EĞİTİM BİLGİLENDİRME

İYS - İletim Yönetim Sistemi hizmetimizden hemen yararlanmak için Buraya Tıklayınız

HİZMETLERİMİZ

  • İYS Veri yazma ve okuma
  • 4 haneli kısa kod ile izin alma ve Ret imkanı
  • 0850 numara ile izin alma ve ret imkanı
  • kısa link ile izin alma ve ret imkanı
  • WİS (Web içerikli sms ) ile izin alma ve Ret imkanı
  • İYS Danışmanlığı
  • APİ Desteği
  • FİYAT LİSTESİ

    PAKET ADIADRES SAYISIFİYATLAR
    İLETİ-50-5000299 ₺
    İLETİ-255001-25000499 ₺
    İLETİ-7525001-75000899 ₺
    İLETİ-15075001-1500001499 ₺
    İLETİ-250150001-2500002499 ₺
    İLETİ-1000250001-10000006999 ₺
    * İYS Paket Fiyatları yıllıktır.
    ***